Termelési kapacitás bővítése a GRÁNIT Kft.-nél

A projekt címe:
Termelési kapacitás bővítése a GRÁNIT Kft.-nél

A kedvezményezett neve:
GRÁNIT Kőfeldolgozó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 20 242 800 Ft

A támogatás mértéke: 45%

A projekt tartalma:
A meglévő telephelyünkön, 6523 Csátalja, Kődepó Hrsz: 05/5 címen a projekt során az alábbi eszköz került beszerzésre, s a megvalósítási helyszínen beüzemelésre:

  • 1 db GMM EXTRA 37 CN2 5 tengelyes CNC vezérlésű automata hídvágógép (Monoblock)
    A beszerzett és beüzemelt eszköz, nagyban hozzájárul cégünk fejlődéséhez, a gyártási technológia magasabb színvonalához, a versenyképesség megőrzéséhez. Jelen beruházásunkkal folytatjuk az utóbbi években elkezdett kapacitásbővítésünket, mely alapján már látszódik a termelékenység növekedése.
    A beruházás hozzájárul a kapacitásbővítéshez, cégünk magas színvonalú, modern gépekkel való felszereléséhez. Az elavult gyártógépek lecserélésével sokkal hatékonyabbá válhatott a gyártási folyamat, optimalizálttá a termelés, az előállított termékek jobb minőségben, rövidebb gyártási idővel készülnek el. A jelen piaci helyzet folyamatos fejlesztést vár el az iparág szereplőitől. A beruházás részét képező eszköz a jelenleg kapható legmodernebb hídvágó gépek közé tartozik, mely segítségével tevékenységünket magas színvonalon, az ügyféligényeknek maximálisan eleget téve tudjuk végezni.
    A kapacitásbővítés a termelékenységi potenciál növelése által több megrendelést, akár további munkahelyek megteremtését is lehetővé teszi. Ez egyrészt további piaci térnyeréseket, új üzleti partnereket garantálhat, másrészt a kapcsolatteremtés és tapasztalatcsere révén új hazai technológiai újdonságokat, hazai és külpiaci partnerek egymásra találását is eredményezheti.

A projekt befejezési dátuma: 2019.08.05.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00854

Közreműködő szervezet:
Pénzügyminisztérium – Gazdaságfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkárság
1139 Budapest, Váci út 81-83.
gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu
Tel: +36 1 896 66666